top of page

MAISON COUTURE: DE EXPERTISE VAN EEN ITALIAANSE KLEERMAKERIJ VOOR MAATKLEDING IN BRUSSEL

Maison Couture breidt zijn diensten verder uit en biedt, naast kledingreparaties en -aanpassingen, een service voor het ontwerpen van kleding en accessoires op maat.

Een nieuwe service met kwaliteitswerk

Al bijna een kwart eeuw stelt u vertrouwen in ons voor aanpassingen, reparaties en het inkorten of uitleggen van uw favoriete kledingstukken. Tegelijkertijd verzorgen wij uw delicate stoffen en linnengoed volgens een zeer mild droogreinigingsprocedé. Om u altijd goed van dienst te kunnen zijn, breidt Maison Couture haar activiteiten uit met een nieuwe service voor het ontwerpen van kleding en accessoires op maat.

Een naaister staat voortaan tot uw beschikking om een enkel kledingstuk of complete creaties op maat te maken. Zij maakt voor u met liefde overhemden, maatpakken en zelfs uw tassen of andere accessoires. Kies een materiaal uit dat u bevalt. Dat kan zowel een dunne als een dikke stof zijn, want deze ervaren professional weet precies hoe ze het moet bewerken en levert een eindproduct op maat van uw wensen.

Onovertroffen vakkennis en maatkleding met liefde gemaakt
Komt er een speciale gebeurtenis aan, zoals een huwelijk, een verjaardag, een eindejaarsbal of een feest voor een speciale gelegenheid? U droomt van een jurk, precies voor u op maat gemaakt en geheel afgestemd op uw smaak? Maak een afspraak met onze ontwerpster, die in maatwerk is gespecialiseerd, om uw project te bespreken.

Zij adviseert u over de juiste kleurkeuze, passend bij uw huidskleur, en alle andere aspecten die voor u belangrijk zijn. Vervolgens maakt ze een patroon volgens de regels van de kunst, zodat u zich uw toekomstige kledingstuk al kunt voorstellen. Ook een maatpak voor uw partner mag u aan haar toevertrouwen, zodat u perfect op elkaar bent afgestemd. Onze naaister zorgt voor een perfecte afwerking en maakt klassieke of trendy confectiestukken naar wens.

Contacteer ons voor meer informatie!

Herstellingen - Wijzigingen - Stomerij: Kleding - Gordijnen… Maison Couture in Jette Brussel.

bottom of page